Viktig information

Spellokal

Scandic Star Hotel, Lund

Transport från Lunds Centralstation till Scandic Star hotell.

Buss

Närmaste hållplats är Gastelyckan Ö. Därifrån är det cirka 300 meters promenad. Det finns även mer avlägsna hållplatser med andra busslinjer än alternativen nedan.

Busslinjer som kör mellan Lund C och Gastelyckan Ö är gula regionbussar nr 160 och Skåneexpressen 5 som båda avgår från hållplatsläge O. Denna hållplats ligger längs spår 1, se röd pil nedan.

 Gå gärna in på https://www.skanetrafiken.se/sok-resa/ för att söka upp nästa förbindelse.

Bussbiljetter kan köpas ombord med betalkort, men inte med kontanter. Det går också bra att ladda ner appen Skånetrafiken och köpa biljett i den. Enkel kostar i appen 25 kronor, 24-timmarsbiljett för denna zon kostar 50 kronor. Köper man däremot ombord på bussen kostar enkelbiljett 35 kronor.

Taxi

Det finns tyvärr alltför många taxiskojare utanför Lund C, och många av dessa skojare har i princip kopierat namnen på de betrodda bolagen. Titta på jämförpriset som finns anslaget i bakre rutan. Om jämförpriset ligger någonstans mellan 200 och 350 kronor är det ett OK taxibolag, men undvik de som skyltar med 499 kronor!

För att undvika problem kan man istället boka genom att ringa 046-121212 till Taxi Lund 121212 eller 040-330 330 för Taxi Skåne.

Promenad

Det tar cirka 35-40 minuter att gå till Scandic Star.

Parkering

Hotellparkeringen är stor, och det är fri parkering.

Fika

Kaffe och tilltugg måste köpas via receptionen, inget fikabord via arrangörerna den här gången.

Vill man dricka obegränsat med kaffe eller te under en dag köper man en kopp för 65 kr i receptionen och fyller sedan på från kaffeautomaterna. Observera att det är 65 kr för lördag och 65 kronor för söndag.


Mat

Vi kommer att arrangera 2 middagar, 1 lunch och 1 brunch som ni antingen kan anmäla er till via email till mig eller via Facebook. Information om de 4 måltiderna följer nedan.

Middag, Fredag, 27/9

Vad sägs om att börja helgen med en gemensam middag kl. 19.00 fredag kväll i hotellets restaurang? Vi bokar bord till dem som anmäler sig till denna middag senast 18/9 (anmäl er gärna tidigare). Mat beställer var och en på plats från hotellets a la carte-meny. För dem som anländer senare finns det förstås möjlighet att beställa vid ankomst. Tänk dock på att restaurangen stänger 22.00 (sista beställning från köket 21.30). Baren har öppet till 23.00. Anmälan kan göras på Facebook alternativt skickas till Christian via email (christian132@gmail.com). Restaurangens meny hittar ni på deras hemsida (https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/lund/scandic-star-lund/restaurang-bar/restaurang).

Lunch, Lördag, 28/9

På lördagen kommer vi ha tid för lunch efter andra omgången som startar klockan 11.10. Tredje omgången startar sen 13.10. För dem som vill ha varm mat kommer det serveras lunch på hotellet för 149 kr, 11.30-13.00. Det kommer serveras kyckling curry med ris, bröd, smör, sallad, dryck och sötsak. Det kommer även finnas ett vegetariskt alternativ. De som vill äta den varma maten behöver förbeställa den senast 18/9. Anmäl dig antingen på Facebook eller via email till Christian (christian132@gmail.com). För dem som inte vill ha varm mat finns baguetter, sallader och smörgåsar i hotellets reception. Dessa behöver inte förbeställas.

Middag, Lördag, 28/9

Sista ronden på lördagen startar 18.00. Vad sägs om att avsluta kvällen med en gemensam middag kl. 20.00 i hotellets restaurang? Efter middagen kommer vi även anordna ett quiz, med diverse roliga musik- och kunskapsfrågor. Innehavaren av guldhatten får äran att ställa första frågan. Vi bokar bord till dem som anmäler sig till denna middag senast 18/9 (anmäl er gärna tidigare). Mat beställer var och en på plats från hotellets a la carte-meny. Restaurangen stänger 22.00 (sista beställning från köket 21.30). Baren har öppet till 23.00. Anmälan kan göras på Facebook alternativt skickas till Christian via email (christian132@gmail.com). Restaurangens meny hittar ni på deras hemsida (https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/lund/scandic-star-lund/restaurang-bar/restaurang).

Brunch, Söndag, 29/9

På söndagen kommer vi ha tid för brunch efter tionde omgången som startar klockan 11.20. Elfte omgången startar sen 13.20. För dem som vill ha brunch kommer det serveras både varma och kalla rätter på hotellet för 195 kr, 12.00-14.00. De som vill äta brunchen behöver anmäla sig senast 18/9 så vi kan boka bord. Anmäl dig antingen på Facebook eller via email till Christian (christian132@gmail.com). För dem som inte vill ha brunch finns baguetter, sallader och smörgåsar i hotellets reception. Dessa behöver inte förbeställas.

Annons